Kategóriák

Hírek
2018.01.08 20:56
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
6
0
3
6
1
1
Termék részletek


Gáz-riasztó K. HDM Home Defender Fa tusával és markolattal (10 lövetű dobbal)

Gáz-riasztó K. HDM Home Defender Fa tusával és markolattal (10 lövetű dobbal)
A Keserű fegyvergyár által készített traumatikus fegyver jellegét tekintve gáz, riasztónak számít. Több módosításon is átesett, míg a prototípusból sorozatgyártásba került. Jelenlegi formája leginkább a AMD-65 mintájú gépkarabélyhoz hasonlít, melyet műanyag markolatai, a tokozáson elhelyezett hűtőbordázat is hangsúlyoz. Tusa fából készült, ezáltal fel lehet fedezni hasonlóságot az AK-47 gépkarabéllyal is.
A Compact változatba 7 darab 18 mm-es (19,3 mm gumigolyóval éri el a maximális teljesítményt, amely betárazásához szilikonzsír szükséges) névleges átmérőjű gumigolyó tárazható, melyet 9 mm-es R Knall lő ki. A fegyver dobtáras kivitelben készült, mely igazán impozáns megjelenést kölcsönöz számára. A dobtár forgatását a mellső markolat előre hátra mozgatásával végezzük. A fegyver igazán erős, csőtorkolati energiája 80-120 J között van, a felhasznált riasztó patron típusától függően. A Compact változat használata a méreteinek köszönhetően egyszerűbb, a fegyver kis helyen is kényelmesen elfér.
A Home Defender egy igazi otthonvédelmi eszköz, mely az otthoni felhasználás mellett alkalmas lehet raktárak vagy egyéb lopásnak-rablásnak fokozottan kitett telephelyek védelmére is.
A Home Defender gumilövedékes puska tulajdonságai:
Kaliber 19,3 mm/9 mm R Knall
Elsütő szerkezet működése DAO
Csőtorkolati energia 80-120 J
Tárkapacitás: 7 db
Anyaga: acél, alumínium
Markolatok, tus: műanyag, acél, fa
Hossz: 830 mm
Tömeg: 3500 g
Teljes hossz 830 mm
Kaliber 9 mm R
Tömeg 3.5 kg

 

 

 

Webáruház készítés