Kategóriák

Hírek
2018.01.08 20:56
Termék részletek


Yukon Photon XT 4,6x42L digitális céltávcső

Yukon Photon XT 4,6x42L digitális céltávcső
179 990 Ft
A Photon XT digitális céltávcso a digitális technológiának köszönhetoen éjjel, és akár nappali fényviszonyok mellett is hosszútávon használható.
A szálkereszt megjelenítése elektronikus módon történik a látómezoben. 6 különbözo szálkereszt jelenítheto meg 3 különbözo színben.
A betekintési távolság 60 mm - az egyik legjobb a kategóriájában. Ennek köszönhetoen biztonságosan használható még nagy visszarúgással rendelkezo fegyvereken is.
A Photon XT céltávcsövek nagyfokú visszarúgás állósággal rendelkeznek (6000 Joule), huzagolatlan csövu valamint airsoft, paintball fegyverekre is ajánlható. 
Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csotorkolati energia teljesítményu légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.

A 30mm-es tubusátméronek köszönhetoen könnyedén rögzítheto.
A beépített lézer infravörös fényveto mellett használható nagyhullámhosszú (több mint 900 nm) kiegészíto infravörös fényvetokkel, melyek fénye szabad szemmel láthatatlan.
Digitális kimenet segítségével a látott kép rögzítése is lehetséges a Pulsar VR640 segítségével. Beállítása, használata rendkívül egyszeru, egyetlen állító tárcsa segítségével.
Súlya nem nagyobb mint egy hagyományos nappali céltávcsoé, így kényelmesen használható bármely napszakban. 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következo feltételeket, ill. megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:-a 2004. évi XXIV. Törvény a lofegyverekrol és loszerekrol 4. § (1) e) pontja alapján tiltott: - huzagolt csövu lofegyverhez való leváló köpenyes lövedékkel szerelt loszer tartása, valamint lézeres célzókészülék és éjszakai irányzék lofegyverre történo felszerelése
-kizárólag belföldi magánszemélyek és cégek részére, személyes bolti átvétellel vagy csomagküldo szolgálattól történo személyes átvétellel fogadunk el megrendelés
-a csomagküldo szolgálat jogosult a személyazonosság ellenorzésére és csak a megrendelonek adhatja ki a csomagot személyazonosságának igazolása esetén
-külföldi magánszemélyek csak személyesen, boltban vásárolhatnak, csomagküldés Magyarországon kívülre nem igényelheto. A Megrendelo kötelezi magát a „Végfelhasználói nyilatkozat” aláírására és az abban foglaltak betartására.

Klikk érték (mm/100m): 25/25
Az elem élettartama (infralámpa nélkül / infralámpával): -15°C - +50°C
Tubus átméro: 30mm
Üzemidő: 5/4 óra

 

 

 

Webáruház készítés